Kezdőlap arrow Termékek arrow MoBiMouse
Bejelentkezés

MoBiMouse 6


MoBiMouse 6Üdvözli a MoBiMouse elektronikus szótárprogram!


A MoBiMouse segítségével a lehető legegyszerűbben találhatja meg egy szó jelentését. Elég az egérmutatót az ismeretlen szó fölé vinni a képenyőn, és a szó jelentése máris megjelenik egy buborékban. A MoBiMouse kiválóan alkalmas – például böngészés közben a weben – egy-egy szó villámgyors kikeresésére, nem kell átlépni a szótári alkalmazás ablakába, nem kell begépelni az ismeretlen szót. Ha több szótárat telepített, a MoBiMouse egyszerre keres több szótárban: a találatok egy buborékban, egymás alatt olvashatók. A MoBiMouse felismeri a szavak ragozott alakjait is. Ha a szótár olyan kifejezést tartalmaz, amelyik 'illeszkedik' a mutatott szó környezetéhez, akkor a találatok közé a kifejezés is bekerül. A MoBiMouse a buborékos üzemmódról átkapcsolható 'ablakosra' is. Ekkor a szótár tartalma egy hagyományos 'ablakos' alkalmazásban olvasható (a MorphoLogic korábbi, MoBiDic szótáraihoz hasonlóan).

Korábban megvásárolt MoBiMouse Plus szótárai ingyenes frissítés után megnyithatók az új változatban is.

A MoBiMouse 6 a MoBiMouse programcsalád legújabb tagja. A MoBiMouse szótári rendszer 1999-ben elnyerte az Európai Unió Információtechnológiai Díját, valamint 2004-ben az elmúlt évztized egyik leginnovatívabb IST-díjas technológiája díjat!

Támogatott operációs rendszerek: Windows XP, Vista. A program aktiválásához internetkapcsolatra van szükség.OLDALTÉRKÉP | ELÉRHETŐSÉG | ADATVÉDELEM | SZERZŐI JOGOK | VÁSÁRLÁSI TUDNIVALÓK