Kezdőlap arrow Ügyféltámogatás arrow Adatvédelem
Bejelentkezés
Adatvédelem

A MorphoLogic Kft. számára kiemelt fontosságú a www.morphologic.hu honlap látogatói által rendelkezésre bocsátott adatok védelme. A MorphoLogic Kft. a látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, valamint kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések és más ajánlások érvényre juttatásához szükségesek.

Egyes szolgáltatásaink igénybevételéhez felhasználóinknak regisztrációs kérdőívet kell kitölteniük. A regisztráció során keletkező információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá, azokat harmadik félnek nem adjuk ki.


Adatkezelő: MorphoLogic Kft
A cég székhelye: 1125 Budapest, Szamóca utca 6/B.
Adószáma: 12015245-2-43


A regisztrációkor a következő adatok megadása szükséges:
Név, e-mail cím, jelszó.
A megadott e-mail címre küldött levélben található linkre kattintva tudja a regisztrációját érvényesíteni, ezzel elkerülve, hogy más az Ön nevében regisztrálhasson.
A regisztrációkor megadhatóak továbbá a vásárláshoz szükséges adatok is:
Név, cím, kapcsolattartó telefonszáma. Cégek esetén kérjük, töltsék ki az Adószám mezőt is, mivel a számlázáshoz erre az adatra is szükség van.
Lehetőség van feliratkozni hírlevelünkre is.
Bejelentkezés után a megjelenő felhasználó menüben lehetősége van az e-mail címen kívül minden adat módosítására.
A felhasználói fiókhoz a megadott adatokon kívül a regisztráció és az utolsó bejelentkezés dátumát, valamint megrendelésének adatait tároljuk.
Vásárlás esetén a megrendelés egyedi azonosítója, dátum, fizetési mód, a megrendelt termék azonosítója és termékeink jellegéből adódóan a termék használatához szükséges egyedi terméksorszámát rögzítjük, ezek az adatok a felhasználói menüben az Ön számára is elérhetőek.

Kérjük, amennyiben regisztrációját töröltetni kívánja, az info[@]morphologic.hu e-mail címre küldött levélben jelezze!
Felhívjuk figyelmét, hogy ebben az esetben a korábban vásárolt termékek terméksorszámai is törlésre kerülnek, a későbbi telepítésekhez ezeket az adatokat mentse el és őrizze meg!


Hírlevélre feliratkozó felhasználóinkat az akciókról, új termékekről, elérhető javításokról értesítjük, a feliratkozást weboldalunkon a felhasználói adatok között tudja igény szerint megváltoztatni, a leiratkozás lehetőségét a kiküldött hírlevelekben is biztosítjuk.

Részletes Külső Adatvédelmi Szabályzat és Adatkezelési Tájékoztató

 
OLDALTÉRKÉP | ELÉRHETŐSÉG | ADATVÉDELEM | SZERZŐI JOGOK | VÁSÁRLÁSI TUDNIVALÓK