Kezdőlap arrow Ügyféltámogatás arrow A regisztráció előnyei
Bejelentkezés
Miért regisztráljak?

A regisztráció lehetővé teszi az oldal használóinak a pontos azonosítását. Ehhez szükség van egy saját e-mail címre. A rendszer ezt használja majd belépési azonosítóként, és a későbbiekben az üzeneteket is erre a címre továbbítja. Mivel illetéktelen személy nem tudja használni az Ön e-mail címét, vásárlásai a regisztrálás után biztonságosak lesznek.

A regisztráció további előnyei

  • Megkönnyíti további vásárlásait, mert az elérhetőségeivel kapcsolatos információkat nem kell többé begépelnie, azok automatikusan kitöltődnek
  • Ha regisztrálta magát és bejelentkezett, megjelenik saját felhasználói menüje, ahol módosíthatja személyes adatlapját, ellenőrizheti és nyomon követheti vásárlásait
  • Naprakész értesítést kérhet akcióinkról és újdonságainkról hírlevél formájában
  • Személyre szabott értesítést kaphat a megvásárolt szoftver termékekhez tartozó fontos frissítésekről
  • Részvételi lehetőséghez jut a nyereményjátékokban

Figyelem! A rendszer a regisztrált felhasználók számára biztosított többletszolgáltatásokat csak a bejelentkezés után teszi elérhetővé.

A regisztráció ingyenes és csak néhány percet vesz igénybe. Első vásárláskor a regisztrációs adatokon kívül további adatok (pl. szállítási cím) megadására is szükség lehet. A regisztrációval Ön elfogadja a MorphoLogic rendszer felhasználásának feltételeit. A feltételeket megtekintheti itt.

A regisztráció semmiféle kötelezettséget sem von maga után. Az itt közölt adatokat bizalmasan kezeljük. Az adatok kezelésére az Adatvédelemben foglaltak érvényesek.

Az űrlap kitöltését követően az Ön által megadott e-mail címre egy levelet küldünk, amely tartalmazza a regisztráció érvényesítéséhez szükséges lépéseket. Erre azért van szükség, hogy az Ön e-mail címével visszaélve ne legyen létrehozható regisztráció.

Egy felhasználónéven, vagy egy e-mail címről csak egy alkalommal lehet regisztrálni. Ha egyszer már regisztrált és elfelejtette a jelszavát, a bejelentkezésnél újat kaphat, ha az "Elfelejtette a jelszavát?" linkre kattint.

Amennyiben adatai megváltoznak, kérjük módosítsa a Felhasználói adatok menüpont alatt, mert az ennek elmulasztásából eredő károkért a MorphoLogic felelősséget vállalni nem tud.

 
OLDALTÉRKÉP | ELÉRHETŐSÉG | ADATVÉDELEM | SZERZŐI JOGOK | VÁSÁRLÁSI TUDNIVALÓK