Kezdőlap arrow Terméktámogatás arrow Javítócsomagok, frissítések
Bejelentkezés
Javítócsomagok, frissítések

Fejlesztőink folyamatosan ellenőrzik és ha szükséges, javítják programjainkat. Az Ön által vásárolt termékekhez készült javítócsomagokat, frissítéseket ezen az oldalon töltheti le.

A javítócsomagokat a javítandó termék részének tekintjük, így rájuk ugyanazok a használati és garanciafeltételek vonatkoznak, mint az eredeti termékre. A MorphoLogic nem vállalhat garanciát abban az esetben, ha az esetleges hibás működés vagy kár oka (1) a letöltési folyamatban keletkezett hiba, (2) vírusfertőzés (pl. a biztonsági intézkedések nélküli internetkapcsolat miatt), (3) a felhasználó számítógépének nem megfelelő szoftver- vagy hardverkonfigurációja, (4) más szoftver- vagy hardverkomponensek hibás működése, (5) az eredeti termék illegális használata.

MorphoMouse, MorphoWord

A MorphoMouse program frissítésére elsősorban a beépített MorphoLogic Telepítő és Frissítő alkalmazás futtatását javasoljuk, amely a Start menün keresztül, illetve a MorphoMouse / Súgó (?) / Ügyféltámogatás menüpont alatt érhető el.
Amennyiben szükséges, az aktuális telepítő itt érhető el.

Korábbi szótárprogramok

Helyesírás-ellenőrző programok


Ha valamelyik programunk telepítése vagy használata során kérdése merül fel, vagy valamilyen problémát nem tud megoldani, valószínűleg megoldást talál az Ön által választott termékkel kapcsolatos Gyakran ismételt kérdésekre adott válaszok között.

Abban az esetben, ha problémájára nem talált megoldást, vegye fel a kapcsolatot velünk! Adja meg e-mail címét, és Terméktámogatási csoportunk válaszlevélben elküldi az ajánlott megoldást, vagy ha ez akadályba ütközik, a megoldáshoz további információkat kérünk Öntől.

 
OLDALTÉRKÉP | ELÉRHETŐSÉG | ADATVÉDELEM | SZERZŐI JOGOK | VÁSÁRLÁSI TUDNIVALÓK