Kezdőlap arrow Ügyféltámogatás
Bejelentkezés

Terméktámogatás

Új program vásárlásakor mindig gondosan olvassa el a termékhez tartozó Súgót, így valószínűleg választ kap kérdései többségére.

Javítócsomagok, frissítések

Amennyiben egy MorphoLogic-termékben hibát vél felfedezni, először győződjön meg arról, hogy az adott termékhez ajánlunk-e javítócsomagot vagy frissítést!

Gyakran ismételt kérdések

Terméktámogatási csoportunk folyamatosan gyűjti és közzéteszi a felmerülő leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Ha valamelyik programunk telepítése vagy használata során kérdése merül fel, vagy valamilyen problémát nem tud megoldani, valószínűleg megoldást talál az Ön által választott termékkel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre adott válaszok között. Kérjük, olvassa el figyelmesen az eddig ajánlott megoldásokat!

Írjon nekünk!

Abban az esetben, ha valamelyik termékünkkel kapcsolatos problémájára nem talált megoldást, vegye fel a kapcsolatot velünk! Adja meg e-mail címét, és Terméktámogatási csoportunk válaszlevélben elküldi az ajánlott megoldást, vagy ha ez akadályba ütközik, a megoldáshoz további információkat kérünk Öntől.

Kipróbálható programok

Vásárlás előtt kipróbálhatja termékeinket!

Termékismertetők

A legnépszerűbb programjaink részletes leírása a telepítéstől az alapvető funkciókig.


Ügyféltámogatás

Regisztráció

Bejelentkezési oldalunkon regisztrálhat, megváltoztathatja jelszavát (pl. ha elfelejtette), bejelölheti, hogy kíván-e hírlevelet kapni, valamint megtekintheti saját felhasználói menüjét. A regisztrálás előnyeiről bővebben itt olvashat.

Adatvédelem

A MorphoLogic a látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat az intézkedéseket és kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések és más ajánlások érvényre juttatásához szükségesek.

Vásárlási tudnivalók

Tájékozódhat a bolt kezeléséről, legfrissebb árainkról és a megrendelés, a fizetés és a szállítás módjáról.

Fizetéssel kapcsolatos problémák visszajelzése

Amennyiben problémája van a fizetéssel kapcsolatban (pl. túlszámlázás, visszafizetési igény), kérjük, jelezze számunkra!

A terméksorszám használata

Olvassa el a terméksorszámmal kapcsolatos tudnivalókat, melynek segítségével aktiválhatja vagy frissítheti programjaink többségét!

További észrevételek, javaslatok

Amennyiben további észrevétele, javaslata vagy kérdése van valamelyik termékünkkel vagy honlapunkkal kapcsolatban, írja meg nekünk!

 
OLDALTÉRKÉP | ELÉRHETŐSÉG | ADATVÉDELEM | SZERZŐI JOGOK | VÁSÁRLÁSI TUDNIVALÓK