Kezdőlap arrow Terméktámogatás arrow Javítócsomagok, frissítések
Bejelentkezés
MoBiDic javítócsomag

Az alábbi javító-és frissítőcsomagokat a javítandó termék részének tekintjük, így rájuk ugyanazok a használati és garanciafeltételek vonatkoznak, mint az eredeti termékre. A MorphoLogic nem vállalhat garanciát abban az esetben, ha az esetleges hibás működés vagy kár oka (1) a letöltési folyamatban keletkezett hiba, (2) vírusfertőzés (pl. a biztonsági intézkedések nélküli internetkapcsolat miatt), (3) a felhasználó számítógépének nem megfelelő szoftver- vagy hardverkonfigurációja, (4) más szoftver- vagy hardverkomponensek hibás működése, (5) az eredeti termék illegális használata.


   

MoBiDic

Intelligens szótárprogram javítócsomag, 4.0. változat

 • Hiba: Sikertelen a MoBiDic 4 újratelepítése
  (hibaüzenet: nincs elég hely a lemezen)
  Ha a MoBiDic 4-et úgy telepíti, hogy a szótárak a CD-n maradnak, a program következő telepítésekor (újabb CD telepítése, frissítés vagy újratelepítés alkalmával) a telepítő hibaüzenettel megáll. Ennek az az oka, hogy a telepítőprogram az első telepítés során hibás könyvtárnevet jegyez be a rendszerleíró adatbázisba. A hiba egyszerűen orvosolható, a javítás módja a mellékelt segédletben olvasható.

  Javítási segédlet letöltése (5 k)
 • Hiba: cirill, görög, török betűk nem, vagy hibásan jelennek meg
  A MoBiDic 4 első kiadásából kimaradtak a sajátszótár-létrehozáshoz szükséges cirill, görög és török betűtípusok. Az innen letölthető önkicsomagoló fájl minden szükséges rendszer-betűkészletet tartalmaz. A betűkészleteket a MoBiDic programot (MOBIDIC4.EXE) tartalmazó könyvtárba kell másolni (ez kicsomagolás előtt is megadható).
  A betűkészletek letöltése (62 k)

A termék forgalmazása 2009. július 1-jével befejeződött.

 
OLDALTÉRKÉP | ELÉRHETŐSÉG | ADATVÉDELEM | SZERZŐI JOGOK | VÁSÁRLÁSI TUDNIVALÓK