Kezdőlap arrow MorphoWord Plus fordítóprogram-csomag
Bejelentkezés

Kosár

Bevásárlókosár megtekintése
Bevásárlókosara pillanatnyilag üres.

MorphoWord Plus
fordítóprogram-csomag

22 352 Ft
letölthető
Az ár az áfát tartalmazza.

A MorphoWord Plus fordítóprogram-csomag teljes körű angol-magyar, magyar-angol fordítási lehetőséget kínál internetes böngészőkben és Office alkalmazásokban. A MorphoWeb modul bővítményként épül be az Internet Explorerbe és a Firefoxba. A MorphoWord modul a Microsoft Word eszköztárát egészíti ki. A Gépi fordítás (MorphoMouse) modul olyan mondatfordító, amely az egérrel mutatott mondat fordítását egy felpattanó ablakban mutatja meg. A programok új szavakkal bővíthetők, melyek közös adatbázisba kerülnek, így minden alkalmazásból elérhetők. A fordítás minősége minden alkalmazásban azonos, és az elérhető legjobb.
A termék letölthető változatban kapható.

Office fordító

A MorphoWord a Microsoft Wordben megnyitott dokumentumokat fordítja le. A lefordított szövegbe az eredetit bekezdésenként sárga háttérrel beszúrja. A fordítás átolvasása után az eredeti szöveg törölhető. A lefordított szöveg mennyiségét egy státuszablak százalékosan követi. A fordítás minősége függ a fordítandó szöveg helyességétől is: a Word lehetőséget ad arra, hogy fordítás előtt a beépített helyesírás-ellenőrzővel ellenőrizzük a fordítandó szöveget.
Szoftverkörnyezet: MS Office Word 2003, 2007, 2010, 2013 vagy 2016 32 bites kiadása.Webfordító

A MorphoWeb a fordítóprogram böngészőkben használható változata, mely az aktuálisan megnyitott weblapot fordítja le. A fordítás az eredeti oldallal azonos formában jelenik meg. Ha csak egy szövegrészletre van szükség, annak kijelölésével gyorsabban is megkaphatjuk a fordítást. A fordítás az oldal frissítésével eltüntethető. A MorphoWeb a https című és a bonyolultabb script tartalmú oldalakat is lefordítja.
Szoftverkörnyezet: Microsoft Internet Explorer 6 vagy újabb, illetve Firefox 20 vagy újabb.


Gépi fordítás (MorphoMouse)

A MorphoMouse Gépi fordítás modulja internetes böngészéskor idegen nyelvű szövegek megértéséhez nyújt segítséget.
Ha az egérkurzort a mondat fölé húzzuk, néhány másodperc múlva a mondat fordítása megjelenik a MorphoMouse ablakában. Használható Microsoft Wordben, Firefox, Chrome és Internet Explorer böngészőkben, valamint Adobe Acrobatban.
A MorphoMouse működéséről bővebb információ a morphomouse.com oldalon található.


Felhasználói szótár

A MorphoWord Plus adatbázisa szavakkal, kifejezésekkel bővíthető, melyek egyenként vagy csoportosan is felvehetők. A felvett szavakat minden alkalmazás közösen használja. Szószedeteink Excel táblázatban illetve XML formátumban is kimenthetők.

Kipróbálás

A program ingyenesen kipróbálható, a próbaváltozat innen tölthető le. A demó 14 napig használható és a fordítható karakterek száma korlátozott.

Rendszerigény

IBM kompatibilis PC, 512 MByte RAM, 700 MByte HDD; Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8 vagy Windows 10 operációs rendszer (32 vagy 64 bites) és a MS Office Word 2003, 2007, 2010, 2013 vagy 2016 32 bites kiadása.

Bővítés MorphoWord Plusra

A MorphoWord és MorhoWeb programok tulajdonosai kedvezményes áron bővíthetik programjaikat MorphoWord Plusra. Kattintson arra a termékre, amelyikről frissíteni szeretne: MorphoWord, MorphoWeb, MorphoWord angol–magyar egyirányú (2007. május 25. előtti). A vásárláshoz meg kell adni a meglévő program terméksorszámát. A fizetés után a terméksorszám kiegészül a MorphoWeb és MoBiCAT használatát engedélyező jogosultságokkal. A MorphoWord Plus program-csomag a fizetés után a Letöltés fül alól egyszerűen letölthető.

A MorphoWord Pro program tulajdonosainak a hardverkulcs leadása esetén díjmentes áttérési lehetőséget biztosítunk. A cseréhez vegye fel velünk a kapcsolatot.

Közreműködők

A fordítóprogram és az angol–magyar adatbázis a MorphoLogic fejlesztése. A magyar–angol nyelvi adatbázis a MorphoLogic fordítócsapatának, az MTA Nyelvtudományi Intézetének és az SZTE Informatikai Tanszékcsoportjának közreműködésével az NKFP részleges támogatásával jött létre (NKFP 2/008/2004).


A MorphoMouse és a MorphoWord programok telepítőjének letöltése
A MorphoMouse program ingyenesen letölthető és telepíthető a MorphoLogic Telepítő és Frissítő alkalmazás segítségével.

A MorphoMouse és Moduljai (Elektronikus szótárak, Gépi fordítás), valamint a MorphoWord (továbbá MorphoWord Net, MorphoWord Plus, MorphoWord Plus Net, MorphoWord Pro) programjaink telepítése:

 1. Töltse le a MorphoLogic Telepítő és Frissítő alkalmazást!
 2. Zárja be a számítógépén futó alkalmazásokat, hogy a program használatához minden szükséges komponens települhessen a számítógép újraindítása nélkül!
 3. Böngészőjének letöltési mappájából indítsa el a telepítőt!
 4. A telepítéskor megjelenő párbeszédablakba írja be a megvásárolt terméksorszámot!
 5. Nyomja meg az OK gombot!
 6. Amennyiben többféle terméket vásárolt, kérjük, mindegyik terméksorszámot egyenként adja hozzá a telepítőhöz!

Ezt követően a program automatikusan telepíti azokat a komponenseket, amelyek az adott terméksorszámmal elérhetőek.

 

Demó eszközök telepítése a MorphoLogic Telepítő és Frissítő alkalmazás segítségével történik a fent leírt módon, terméksorszám hozzáadása nélkül.

 • MorphoMouse Online Szótárak: a Beállítások / Modulok / Szótárak modul / Részletek / Elérhető termékek menüben kattintson a Demó gombra a kiválasztott szótár 14 napos kipróbálásához
 • MorphoMouse Online Gépi fordítás: a Beállítások / Modulok / Gépi fordítás modul / Részletek / Elérhető termékek menüben kattintson a Demó gombra az angol-magyar, magyar-angol fordítás 14 napos kipróbálásához
 • MorphoWord Net: a telepítőben jelölje be a MorphoWord komponens telepítését a Microsoft Word alatti angol-magyar, magyar-angol online fordítás 14 napos kipróbálásához
 • MorphoWeb Net: a telepítőben jelölje be a MorphoWeb komponens telepítését a böngészőkbe épülő angol-magyar, magyar-angol online fordítás 14 napos kipróbálásához

 

Offline programok internetkapcsolat nélkül telepíthető és aktiválható verzióinak a letöltéséhez kérjük, kattintson ide

 

Gyakran ismételt kérdések a MorphoWord Plus programhoz

Ez az összeállítás a MorphoWord Plus Súgó kiegészítése. Terméktámogatási csoportunk a leggyakrabban feltett kérdésekre adott válaszokat gyűjtötte itt össze.

Hogyan tölthetem le és telepíthetem a programot?

A program a MorphoLogic Telepítő és Frissítő alkalmazás segítségével telepíthető, aktiválható.

A MorphoWord ikonok eltűntek az eszközsávból. Hogyan állíthatom vissza?

Az Office a fordítóprogramot annak hibája esetén letilthatja.
Office 2003: Ellenőrizze, hogy a Word eszköztárai (Súgó melletti szürke területen jobb egérkattintás) között szerepel-e a MorphoWord (MmoWordToolbar.dot), és be van-e kapcsolva.
Ellenőrizze a Súgó/Microsoft Office névjegye/Letiltott elemek (Help/About Microsoft Office Word/Disabled Items) alatti listát, és ha a program itt megtalálható, engedélyezze.
Office 2007 és újabb: A MorphoWord eszköztár (MmoWordToolbar.dot) a Bővítmények (Add-Ins) között jelenik meg.
Kattintson a Microsoft Office gombra (Microsoft Office button), majd A Word beállításai (Word options) gombra, majd kattintson a Bővítmények (Add-Ins) kategóriára.
Aktív alkalmazásbővítmények (Active application Add-ins): Az Office programban regisztrált és éppen futó bővítmények listája. Itt kell szerepelnie a MorphoWord eszköztárnak.
Letiltott alkalmazásbővítmények (Disabled application Add-ins): Azoknak a bővítményeknek a listája, amelyeket a program automatikusan letiltott. Ha a MorphoWord eszköztár itt szerepel, a Bővítmények (Add-Ins) területen a legördülő menüben válassza ki a Letiltott alkalmazásbővítményeket (Disabled application Add-ins), majd kattintson az Ugrás (Go) gombra. A listában álljon rá az eszköztárunkra, és nyomja meg az Engedélyezés (Enable) gombot.

A MorphoWord Plus fordítás után a lefordított szöveget még egyszer beszúrja.

A MorphoWord Plus csak az alapértelmezett beszúró módban működik helyesen. Kapcsolja vissza ezt az üzemmódot az Eszközök/Beállítások/Szerkesztés/A kijelölt szöveg felülírása alatt.

A MorphoWord Plus nem fordít le minden szót.

Ezt a helytelen helyesírás és írásjel használat is okozhatja. A fordítás előtt gyakran érdemes ellenőrizni a szöveget a Word beépített helyesírás- és nyelvtani ellenőrzőjével is.

Firefoxban nem működik a program.

A MorphoWord Plus telepítéskor a szükséges Firefox kiterjesztéseket is feltelepíti.
Firefox 14.x és újabb verziók esetén kérjük, futtassa a programjának megfelelő aktuális telepítőt a szükséges kiegészítések telepítéséhez!
A MorphoWeb megfelelő működéséhez a telepítés után a Firefox Eszközök / Kiegészítők / Bővítmények listájában a MorphoWeb bővítményt állítsa "Mindig aktiválja" értékre, majd indítsa újra a böngészőt.

Hogyan kell használni a programot Acrobat (Reader) alatt?

Acrobat (Reader) alatt a MorphoMouse tud csak működni, az Acrobat X, XI és DC verziókat támogatja. Másolásvédett szöveg esetén sajnos továbbra sem tud működni.

- Amennyiben az Acrobat-ot később telepíti, vagy más verzióra tér át, szükség lehet a fordítóprogram telepítőjének újbóli futtatására, hogy a szükséges kiegészítés települjön.
- Az Acrobat alatt a következő beállítások is szükségesek (változtatás után az Acrobat-ot újra kell indítani ):
Szerkesztés / Beállítások / Általános (Edit / Preferences / General)
Általános (General) részben: "Csak hitelesített bővítmény használata" (Use only certified plug-ins) → ne legyen kipipálva
Acrobat X alatt ugyanitt, Acrobat XI és DC alatt a Biztonság (nagyobb) / Security (enhanced) részben:
"Védett mód bekapcsolása indításkor" (Enable Protected mode at startup) → ne legyen kipipálva

A MorphoWord Plus aktiválásakor 1715-ös hibaüzenetet kapok. Mit jelent ez?

A MorphoWord Plus program csak egy (illetve a vásárolt licencszámban meghatározott) számú számítógépen használható. Az aktiválás kezelésébe beépítettünk egy kismértékű toleranciát, így nem kell új terméksorszámot vásárolnia, ha hosszabb időszak elteltével kicseréli számítógépét, és az új gépen is aktiválni szeretné a programot. A hibajelzés arra utal, hogy ezt az aktiválási keretet túllépte.


Telepítési probléma.

A MorphoWord Plus telepítéséhez jelenleg Adminisztrátor jogosultság szükséges. A telepítés csak annál a felhasználónál teszi lehetővé a használatot, akinél telepítjük a programot. Adminisztrátori jogokkal nem rendelkező felhasználónál ezért a telepítés csak a felhasználó átmeneti jogosultságának megváltoztatásával, majd visszaállításával lehetséges. A program egyébként egy számítógépen korlátlan számban telepíthető, és aktiválható.


Telepítési probléma Vista alatt

Ha egy korábbi (1.3.4.18 vagy régebbi) verziót frissített Windows Vistán,  és a termék nincs aktiválva üzenetet kapja, akkor ennek az az oka, hogy a telepítő nem tudta tökéletesen eltávolítani az előző változatot.
 • Távolítsa el ismét a most telepített programot.
 • A Vezérlőpult\Mappa nézetnél állítsa be, hogy látszódjanak a rejtett állományok.
 • A C:\Felhasználók\[felhasználónév]\appdata\local\virtualstore\Program Files alatt is létrejön egy MorphoWord vagy MetaMorpho könyvtár. Ezt törölje.
 • Telepítse újra a programot.

A MorphoWord Plus telepítőt fertőzöttnek nyilvánítja a vírus/trójai irtó programom, vagy a telepítő futtatásakor vírus/trójai riasztást kapok.

A program telepítője a Mediachance Multimediabuilderrel készült, mely a működéshez UPX tömörítési eljárást használ. Ezt az eljárást néhány vírusirtó rosszindulatúnak minősítheti és emiatt téves riasztást adhatnak a felhasználóknak. A téves riasztás általában megszűnik, ha vírusirtóját frissíti a legfrissebb változatra. A fentiek természetesen csak akkor érvényesek, ha a felhasználó rendszere egyébként vírusmentes. Ha egyéb fájlok is vírusosak, akkor sajnos elképzelhető, hogy a telepítő valóban egy "hagyományos" fertőzés áldozata lett. További információkat a Mediachance honlapján és felhasználói fórumán találhatnak a témában.
Abban az esetben, ha problémájára nem talált megoldást, vegye fel a kapcsolatot velünk! Adja meg e-mail címét, és Terméktámogatási csoportunk válaszlevélben elküldi az ajánlott megoldást, vagy ha ez akadályba ütközik, a megoldáshoz további információkat kérünk Öntől.

 


Mit vettek még, akik ezt vették?
OLDALTÉRKÉP | ELÉRHETŐSÉG | ADATVÉDELEM | SZERZŐI JOGOK | VÁSÁRLÁSI TUDNIVALÓK