Kezdőlap
Bejelentkezés

Kosár

Bevásárlókosár megtekintése
Bevásárlókosara pillanatnyilag üres.

MoBiMouse Plus szótárak

MoBiMouse szótári rendszerünk 1999-ben elnyerte az Európai Unió Információtechnológiai Díját, valamint 2004-ben az elmúlt évztized egyik leginnovatívabb IST-díjas technológiája díjat!

MoBiMouse Plus szótárprogramunk a MoBiMouse továbbfejlesztett változata, melyben a „buborékos” módszer mellett a hagyományos, MoBiDic-szótárakból ismert „beírásos” módon is megtalálható a keresett szó, illetve kifejezés. A MoBiMouse-szótárak használata egyszerű, nincs szükség billentyű lenyomására vagy egérkattintásra. A program buborékablakban mutatja meg annak a szónak, illetve a szó szomszédos szavakkal alkotott kifejezéseinek jelentéseit, melyre az egérmutatóval rámutatunk. A kurzor elmozdításakor az ablak eltűnik. Lehetőség van arra is, hogy az egérmutató segítségével kiválasztott szóhoz tartozó teljes szócikk megjelenjen MoBiDic-ablakban. Több MoBiMouse Plus szótár egyidejű kezelése is lehetséges, ebben az esetben a program egyszerre keres az összes telepített szótárban.
A MoBiMouse Plus a teljes Windows képernyőn használható, bármely alkalmazás felületén. Az alábbi alkalmazások esetében a szövegfelismerés független a betűtípustól és mérettől: MS Office (2000 és újabb), Internet Explorer (6.0 és újabb), Adobe Acrobat (4.0 és újabb), Mozilla Firefox.

A könnyebb keresés érdekében a MoBiMouse Plus szótárakat nyelvek (angol, német és egyéb nyelvek) szerint rendezheti.


OLDALTÉRKÉP | ELÉRHETŐSÉG | ADATVÉDELEM | SZERZŐI JOGOK | VÁSÁRLÁSI TUDNIVALÓK