Home arrow About Us arrow News arrow New MorphoLogic website
Login
New MorphoLogic website
24/11/2006

MorphoLogic celebrates 15th birthday with a renewed website featuring new design and contents.

A cég profilja kettős: tudományos kutatásokat végzünk a számítógépes nyelvészet területén, és eredményeinket termékek formájában kínáljuk a nagyközönségnek. Az új weblapon mind a termékeink, mind a kutatási eredményeink iránt érdeklődőknek friss információkat nyújtunk, könnyen kezelhető felületen.

Megújult boltunkban teljes termékskálánk között válogathat! Termékeinket többféleképpen csoportosíthatja a könnyebb keresés érdekében. A kiválasztott termék oldalán bővebb információkat közlünk, lehetővé tesszük a letöltést, elérhetővé a termékkel kapcsolatos gyakran ismételt kérdéseket, vásárlási tudnivalókat stb.

A letöltéseket -- ingyen kipróbálható programjainkat -- és akcióinkat, valamint a MorphoLogic négy fő üzletága által kínált lehetőségeket a főmenüből egyetlen kattintással elérheti!

Külön menüt készítettünk kutatói tevékenységünk bemutatására, ahol bepillantást engedünk többek között futó és befejezett projektjeinkbe és kutatóink szerteágazó publikációiba.

Megújítottuk ügyfél- és terméktámogatási oldalunkat: még több információval és visszajelzési lehetőséggel várjuk vásárlóinkat!

Büszkék vagyunk díjainkra és örömmel mutatjuk be partnereinket!

Regisztrált látogatóinknak további információkat nyújtunk!

Látogasson el hozzánk, és forgassa haszonnal a MorphoLogic születésnapi ajándékát!

 
SITEMAP | CONTACT | DATA PROTECTION | COPYRIGHT | PURCHASING INFORMATION