Kezdőlap arrow Termékek arrow Nyelvtanítást segítő programok
Bejelentkezés

Kosár

Bevásárlókosár megtekintése
Bevásárlókosara pillanatnyilag üres.

Nyelvtanítást segítő programok

A MorphoLogic alábbi termékeivel segítséget nyújt a magyar nyelv megismerésében és megismertetésében. A magyar szavak adatbázisa (DigiMorf) tartalmazza a szavak szófaját, leggyakoribb összetételeit, képzett és ragozott alakját, igék esetében az igevonzatokat, ezen kívül többszempontú keresést biztosít. A teljes magyar ragozási adatbázis (Elragoz) a ragozható magyar szavak teljes paradigmájának közzétételén túl általános morfológiai információt is nyújt a szavakról. Zárt e jelölőnk (Helyësen) segíti a zárt e használatát, mely hang a nyelvújítást követően jelöletlenné vált a helyesírásban, viszont számos tájnyelv beszélői ma is megkülönböztetik a köznyelvi e hangtól.


Elragoz
Teljes magyar ragozási adatbázis

Elektronikus magyar ragozási szótár, amely 73 810 magyar szó teljes paradigmarendszerét és általános morfológiai tulajdonságait ismerteti.

9 042 Ft
Az ár az áfát tartalmazza.

DigiMorf
A magyar szavak adatbázisa

Magyar szavak 58 300 címszót tartalmazó adatbázisa, melyet különféle szempontok szerint dolgozhatunk fel.

4 999 Ft
Az ár az áfát tartalmazza.

Helyësen
Zárt e jelölő eszköz

Ma már kevesen beszélik azt a magyar nyelvváltozatot, ami különbséget tesz nyílt és zárt e (ë) hang között. Programunk ezen nyelvjárás "írott képét" állítja elő, a szövegen jelölve, hogy mely e betűk lennének zárt e hangok.
Letölthető, terméksorszámmal aktiválható formában kapható.

8 534 Ft
Az ár az áfát tartalmazza.

OLDALTÉRKÉP | ELÉRHETŐSÉG | ADATVÉDELEM | SZERZŐI JOGOK | VÁSÁRLÁSI TUDNIVALÓK