Kezdőlap arrow Termékek arrow Fordítóprogramok
Bejelentkezés

Fordítóprogramok

A programok angol-magyar és magyar-angol irányban fordítanak. A programjaink beépülnek a különféle alkalmazásokba, a MorphoWord az Office termékekből használható. A  MorphoWord Plus és a többfelhasználós MorphoWord Pro, csomagok a Microsoft Word  mellett weblapfordítót, popup fordítót és bővítési lehetőséget is kínálnak. A programok csak letölthető formában vásárolhatóak meg. A programok elsősorban a megértésben segítenek. A programok fejlesztése folyamatos, amelyhez a frissítés ingyenes.

Fordítószolgáltatások

A szolgáltatások 12 nyelvről és nyelvre fordítanak.  Az egyéves előfizetés a következő nyelveket tartalmazza: angol, német, francia, spanyol, portugál, orosz, lengyel, ukrán, lett, bolgár, dán és norvég. A szolgáltatások a programjainkhoz hasonlóan beépülnek a különféle alkalmazásokba, ezért külön is kapható a MorphoWord Net az Office fordító, a MorphoMouse Gépi fordítás mondatfordító, illetve a csomagban ezek mellett a weblapfordítót is együtt tartalmazó MorphoWord Plus Net termékünk. A szolgáltatások nem kötődnek a számítógéphez, azokat tetszőleges helyre telepítheti és használhatja. A fordítást az interneten át a fordítószerverek látják el.

Válasszon az alábbi termékeink közül, vagy tekintse meg az Összehasonlító táblázatot.


MorphoWord
Office-fordító

Fordítóprogram Microsoft Word szövegszerkesztőhöz. Letölthető formában kapható.
Támogatott nyelvpárok: angol-magyar, magyar-angol.

9 032 Ft
letölthető
Az ár az áfát tartalmazza.

MorphoWord Pro
hálózatos fordítóprogram-csomag

Hálózatos fordítóprogram-csomag Microsoft Word, Internet Explorer, Firefox és Acrobat programokhoz, bővíthető adatbázissal, szószedetkészítővel.
Különösen vállalati környezetbe ajánljuk.
Támogatott nyelvpárok: angol-magyar, magyar-angol.

32 512 Ft
letölthető
97 028 Ft
5 licenc
Az ár az áfát tartalmazza.

MorphoWord Net
Office-fordító szolgáltatás

12 nyelvű Office-fordító szolgáltatás Microsoft Word szövegszerkesztőkhöz. Fordítás magyarra és magyarról.
Támogatott nyelvek: angol, német, francia, orosz, spanyol, portugál, lengyel, ukrán, bolgár, dán, norvég és lett.

7 010 Ft
előfizetés
1 éves
Az ár az áfát tartalmazza.

MorphoWord Plus
fordítóprogram-csomag

Fordítóprogram-csomag weblapok és dokumentumok fordításához. Internet Explorerben, Firefoxban és Microsoft Office alkalmazásokban használható. Szótára bővíthető! A programcsomag a Gépi fordítás (MorphoMouse) mondatfordítót is tartalmazza!
Támogatott nyelvpárok: angol-magyar, magyar-angol.

22 352 Ft
letölthető
Az ár az áfát tartalmazza.

MorphoWord Plus Net
fordítószolgáltatás-csomag

12 nyelvű fordítószolgáltatás Microsoft Word szövegszerkesztőkhöz, Firefox és Internet Explorer böngészőkhöz és Thunderbird levelezőprogramhoz. Fordítás magyarra és magyarról. Támogatott nyelvek: angol, német, francia, orosz, spanyol, portugál, lengyel, ukrán, bolgár, dán, norvég és lett.

16 154 Ft
előfizetés
1 éves
Az ár az áfát tartalmazza.

Gépi fordítás (MorphoMouse)

12 nyelvű fordítószolgáltatás! Az egérrel mutatott mondat fordítása megjelenik egy buborékban. Használható Microsoft Wordben, Firefox és Internet Explorer böngészőkben, valamint Adobe Acrobatban. Támogatott nyelvek: angol, német, francia, orosz, spanyol, portugál, lengyel, ukrán, bolgár, dán, norvég és lett.

8 026 Ft
előfizetés
1 éves
Az ár az áfát tartalmazza.

OLDALTÉRKÉP | ELÉRHETŐSÉG | ADATVÉDELEM | SZERZŐI JOGOK | VÁSÁRLÁSI TUDNIVALÓK