Kezdőlap arrow Termékek arrow Nyelvhelyességi eszközök arrow Áttekintés
Bejelentkezés

Kosár

Bevásárlókosár megtekintése
Bevásárlókosara pillanatnyilag üres.

Áttekintés

Nyelvhelyességi eszközeink között helyesírás-ellenőrző, elválasztó, nyelvhelyesség-ellenőrző programokat és szinonimaszótárat talál. A nyelvhelyességi eszközök különböző szöveg- és kiadványszerkesztőkbe beépülő termékekként vásárolhatók meg.
Különböző nyelvhelyességi eszközeinknek hasonló hangzású neveket adtunk: Helyes-e? helyesírás-ellenőrző, Helyesel elválasztó, Helyesebb nyelvhelyesség-ellenőrző és Helyette szinonimaszótár. A négy programot közösen Helyesek csomag néven forgalmazzuk.

Támogatott szöveg- és kiadványszerkesztők

A legtöbb szöveg- és kiadványszerkesztő lehetővé teszi, hogy nyelvi eszközkészletét magyar vagy más nyelvű megoldásokkal egészítsük ki. A termékeink szolgáltatáskészlete ezekhez igazodik, vagyis ha valamely program pl. csak az elválasztás külső megoldását támogatja, akkor mi is csak elválasztó programot tudunk kínálni hozzá. Nyelvhelyességi eszközeink közül a szövegszerkesztőkben legtöbben a helyesírás-ellenőrzőt, a kiadványszerkesztő programokban pedig az automatikus elválasztást használják.

Microsoft Office

A magyar nyelvű Microsoft Office alkalmazásaiban – Office 97, Office 2000, Office XP és Office 2003 – a négy nyelvi szolgáltatást – a helyesírás-ellenőrzést, az elválasztást, a nyelvtani ellenőrzést és a szinonimaszótár funkciót – a mi programjaink látják el.

Ugyanezt a négy eszközt együtt Helyesek, az első kettőt pedig Helyes-e? néven forgalmazzuk. A Microsoft Office angol és egyéb, nem magyar nyelvű változataihoz ezek a termékek nálunk megvásárolhatók.

A Microsoft Office Macintosh-változataihoz csak a Helyes-e? (a helyesírás-ellenőrző és az elválasztó) vásárolható meg.

Több termékhez licencvásárlási lehetőséget biztosítunk, ehhez vegye fel a kapcsolatot az értékesítési osztállyal.

Nyelvhelyességi eszközök Microsoft Office programokhoz

QuarkXPress

A QuarkXPress kiadványszerkesztőt Mac OS és Windows operációs rendszerek alatt is támogatjuk. A 4-es, 5-ös és 6-os és 6.5-ös verziókhoz kapható elválasztó és helyesírás-ellenőrző program, a 7-eshez pedig hamarosan kapható lesz. A különböző QuarkXPress verziók eltérő nyelvi modulokat igényelnek. Ezekhez a termékeinket upgrade-áron is megvásárolhatják azok, akik a korábbi verziót már megvették.

Figyelem! A QuarkXPress amerikai (US English) változataiban a termékeink nem használhatók.

Elválasztó és helyesírás-ellenőrző QuarkXPresshez

Adobe InDesign

Az InDesignnak Windowson a 2-es, CS (3-as) és CS2 (4-es) verzióit, Macintoshon jelenleg csak a 2.0-ás verzióját támogatjuk, de hamarosan megjelenik a CS és CS2 verziókat támogató termékünk is. Upgrade lehetőség van.

Elválasztó és helyesírás-ellenőrző InDesignhoz

Adobe PageMaker

A PageMaker Windows alatti 6.0, 6.5 és 7.0 változatait támogatjuk. Upgrade lehetőség van.

Elválasztó és helyesírás-ellenőrző PageMakerhez

Corel Ventura

A Corel Ventura 7.0, 8.0 és 10.0 változatait támogatjuk. Upgrade lehetőség van.

Elválasztó programok Venturához

 
OLDALTÉRKÉP | ELÉRHETŐSÉG | ADATVÉDELEM | SZERZŐI JOGOK | VÁSÁRLÁSI TUDNIVALÓK