Home arrow Products arrow Machine Translation arrow Vállalati megoldások
Login
Vállalati megoldások

A MetaMorpho Web Service internetes fordítószolgáltatást olyan cégeknek ajánljuk, akik saját internetes szolgáltatásukba kívánják integrálni a fordítószolgáltatásunkat.

Ilyenek lehetnek: internetes keresők, nemzetközi hírszolgálatok vagy portálok, multinacionális cégek, és minden olyan
webes szolgáltatás, ahol a tartalom gyorsan változó.

A MetaMorpho Web Service-t különösen ajánljuk akkor, ha már működik hasonló integrált internetes fordítórendszer. A telepítése más webfordító rendszerek mellé (pl. Systran Enterprise Global Server) általában könnyen megoldható. A MetaMorpho Web Service-t fordításra dedikált szerverpark szolgálja ki, amely a T-Online Adatparkjában van elhelyezve és gerinchálózaton keresztül nagysebességű és megbízható elérhetőséget biztosít.

A szolgáltatás angol–magyar és magyar–angol irányban érhető el. A fordítási minőségünk ezeken a nyelvpárokon a ma elérhető legjobb.
A magyar–angol változatot olyan nemzetközi hír- vagy tartalomszolgáltatóknak ajánljuk, akik továbbítani szeretnék a világ számára a legfrissebb magyar híreket. De ajánljuk a magyar hírportáloknak is, akik nagyobb olvasottságra tehetnek szert, ha a magyar híreket angol nyelven is elérhetővé teszik.
Az angol–magyar nyelvi irányt elsősorban azoknak a cégnek és weboldalaknak ajánljuk, akik angol nyelvű tartalmukat már más nyelveken elérhetővé tették, de most a MetaMorpho Web Service segítségével a magyar közönség számára is meg szeretnék nyitni azokat.

A fordítás a webforditas.hu oldalon kipróbálható.

Várjuk megkeresését ezen az e-mail címen.

Az integrált MetaMorpho Web Service szolgáltatást ez a logó jelzi:

 
SITEMAP | CONTACT | DATA PROTECTION | COPYRIGHT | PURCHASING INFORMATION