Kezdőlap arrow Terméktámogatás arrow Gyakran ismételt kérdések arrow MorphoWeb
Bejelentkezés

Gyakran ismételt kérdések a MorphoWeb programhoz

Ez az összeállítás a MorphoWeb Súgó kiegészítése. Terméktámogatási csoportunk a leggyakrabban feltett kérdésekre adott válaszokat gyűjtötte itt össze.

Hol tölthetem le a MorphoWeb (Net) programot?

A termék önálló forgalmazása 2009. július 10-ével befejeződött. Fordítóprogram-csomagjaink továbbra is tartalmazzák a böngészőkbe épülő fordítási funkciót.
A program a MorphoLogic Telepítő és Frissítő alkalmazás segítségével telepíthető, aktiválható.

 

A MorphoWeb nem fordít le minden szót.

Ezt a helytelen helyesírás és írásjel használat is okozhatja. A program az elválasztott magyar szavakat nem kezeli.

A MorphoWeb aktiválásakor 1715-ös hibaüzenetet kapok. Mit jelent ez?

A MorphoWeb program csak egy (illetve a vásárolt licencszámban meghatározott) számú számítógépen használható. Az aktiválás kezelésébe beépítettünk egy kismértékű toleranciát, így nem kell új terméksorszámot vásárolnia, ha hosszabb időszak elteltével kicseréli számítógépét, és az új gépen is aktiválni szeretné a programot. A hibajelzés arra utal, hogy ezt az aktiválási keretet túllépte.


Telepítési probléma.

A MorphoWeb telepítéséhez jelenleg Adminisztrátor jogosultság szükséges. A telepítés csak annál a felhasználónál teszi lehetővé a használatot, akinél telepítjük a programot. Adminisztrátori jogokkal nem rendelkező felhasználónál ezért a telepítés csak a felhasználó átmeneti jogosultságának megváltoztatásával, majd visszaállításával lehetséges. A program egyébként egy számítógépen korlátlan számban telepíthető, és aktiválható.

Telepítési probléma Vista alatt.

A Windows Vistába új biztonsági elem került. A programok jogosultságai már nem azonosak a programokat futtató felhasználóéval. Ez a beállításoktól függően a telepítést is megakadályozhatja. Ha ilyen problémába ütközik akkor segíthet a
Start/Vezérlőpult/Felhasználói fiókok/Felhasználói fiókok felügyeletének kikapcsolása, mely telepítés után igény szerint vissza is kapcsolható.

A MorphoWeb telepítőt fertőzöttnek nyilvánítja a vírus/trójai irtó programom, vagy a telepítő futtatásakor vírus/trójai riasztást kapok.

A program telepítője a Mediachance Multimediabuilderrel készült, mely a működéshez UPX tömörítési eljárást használ. Ezt az eljárást néhány vírusirtó rosszindulatúnak minősítheti és emiatt téves riasztást adhatnak a felhasználóknak. A téves riasztás általában megszűnik, ha vírusirtóját frissíti a legfrissebb változatra. A fentiek természetesen csak akkor érvényesek, ha a felhasználó rendszere egyébként vírusmentes. Ha egyéb fájlok is vírusosak, akkor sajnos elképzelhető, hogy a telepítő valóban egy "hagyományos" fertőzés áldozata lett. További információkat a Mediachance honlapján és felhasználói fórumán találhatnak a témában.
Abban az esetben, ha problémájára nem talált megoldást, vegye fel a kapcsolatot velünk! Adja meg e-mail címét, és Terméktámogatási csoportunk válaszlevélben elküldi az ajánlott megoldást, vagy ha ez akadályba ütközik, a megoldáshoz további információkat kérünk Öntől.

 
OLDALTÉRKÉP | ELÉRHETŐSÉG | ADATVÉDELEM | SZERZŐI JOGOK | VÁSÁRLÁSI TUDNIVALÓK